Kære medlemmer

Foråret er forbi og Coronaen synger måske på sidste vers. Forude vinker sommeren og dermed ferie.

Det er også tidspunktet hvor der skal gøres status over første halvår i Nyborg Marineforening. Den 1. februar startede aktiviteterne igen med lørdagsfrokoster og andre arrangementer. Starten var lidt svær, men hurtigt vendte glæden og humøret tilbage i stuen. Det var rart igen at være sammen og få gang i det sociale samvær. Efter kort tid var frokoster og arrangementer fuldt besat. På samme måde kunne vi genoptage introduktionsfrokosterne for nye medlemmer med ledsagere. Det er mit indtryk, at det giver en god start i foreningen.

Et aktivitetsniveau som vores kræver rigtig mange ressourcer. En lille kreds af medlemmer ligger ”vandret” for at servicere de øvrige. En kæmpe tak for jeres flid og udholdenhed. Uden denne indsats – ingen Marineforening!!!

Kære medlemmer

Foråret har holdt sit indtog og et nyt forenings år er godt i gang. Efter en god generalforsamling og fremragende gule ærter, skal vi i fællesskab sætte kursen for det videre arbejde i Nyborg Marineforening. Det kommer desværre til at ske i skyggen af de rædselsfulde begivenheder, der stadig udspilles i Ukraine. Det er en krig, der påvirker os alle, så lad os fortsat hjælpe Ukraine hvor vi kan.

Med dette nummer har vi fået ny redaktør af bladet nemlig Hans Jørgen Zinther. Han overtager også hjemmesiden inden for kort tid. Velkommen Hans Jørgen - fordi du har taget imod udfordringen. Vores tidligere redaktør næstformand Ann Branderup er desværre alvorligt syg, og vil derfor være fraværende i meget lang tid. Kære Ann mange tak for din store indsats på alle fronter. Vi ønsker dig alt godt og på gensyn når kræfterne er til det.

Kære medlemmer læs aktivitets listen godt og find det som du gerne vil deltage i. Et stort fremmøde, sammenhold og godt humør er livskraften i vores forening.

Bestyrelsen ønsker at skabe en god forening med mange tilbud. Men uden din hjælp og opbakning, er det svært.

 

Venlig hilsen
Kurt Verner