Kære medlemmer

Foråret er forbi og Coronaen synger måske på sidste vers. Forude vinker sommeren og dermed ferie.

Det er også tidspunktet hvor der skal gøres status over første halvår i Nyborg Marineforening. Den 1. februar startede aktiviteterne igen med lørdagsfrokoster og andre arrangementer. Starten var lidt svær, men hurtigt vendte glæden og humøret tilbage i stuen. Det var rart igen at være sammen og få gang i det sociale samvær. Efter kort tid var frokoster og arrangementer fuldt besat. På samme måde kunne vi genoptage introduktionsfrokosterne for nye medlemmer med ledsagere. Det er mit indtryk, at det giver en god start i foreningen.

Et aktivitetsniveau som vores kræver rigtig mange ressourcer. En lille kreds af medlemmer ligger ”vandret” for at servicere de øvrige. En kæmpe tak for jeres flid og udholdenhed. Uden denne indsats – ingen Marineforening!!!

                                    

                                            Kære medlemmer. (aug. 23)

Efteråret er nu i fuldt flor og dermed er der god gang i aktiviteterne i Nyborg Marineforening. I juli måned hvor der var lukket, blev et større renoveringsarbejde gennemført. Se omtalen i under nyt fra bestyrelsen.  VIL DU HJÆLPE, så kontakt formanden for køb af støtteaktier.

Vi åbnede med Fregatskydning, der i år blev afviklet i samarbejde med Herrested Skytteforening. Et flot arrangement arrangeret af vores Skyttelav. TAK FOR INDSATSEN.

Lørdagsarrangementerne startede med en flot fiskebuffet kreeret af Jette. Den næste lørdag var det Charlotte der havde ”kokkehuen” på. Hun serverede som sædvanlig en spændende menu, hvor der var lidt for enhver smag. Hans fulgte trop, da han 29 august serverede for 120 personer i teltet og 05 september for 110 personer. De hold, der bemander vores kabys, opvask og bar, er fundamentet for arbejdet i Nyborg Marineforening. Mød op til aktiviteterne og mød Lene eller Tove, nogle af vore andre dygtige madlavere og deres hjælpere. Det vil I ikke fortryde.

Efteråret byder på mange spændende aktiviteter. Et besøg på HOLMEN – en del af Søværnets og dermed vores DNA, maritim frokost hvor vi sammen med nogle fra koret gør brug af vores sangbog, lørdagsfrokost med foredrag – noget helt nyt, den traditionelle og hjertevarme juletræsfest for børn. Find nu børn, børnebørn og oldebørn frem og giv ”ungerne” en god oplevelse. Sidst men ikke mindst markeringen af vores 110 års jubilæum ved en reception og en jubilæums julefrokost. Selv om vi fylder 110 år, er Nyborg Marineforening så livskraftig som ingensinde. Det skyldes en stor tilslutning til arrangementer og fordi en STOR kreds af medlemmer yder en ”KÆMPE INDSATS” for helheden. Uden denne indsats INGEN MARINEFORENING. Læs kvartermesterens indlæg andet sted i bladet med omhu og interesse.

Jeg vil gerne takke Jer alle for det engagement og positive tilgang til arbejdet som jeg altid møder. Husk vi skal i fællesskab tage godt imod vore nye medlemmer så de hurtigt bliver en del af vores sociale miljø.


Venlig hilsen.

Kurt Verner.